Markt voor Gezondheid

Markt voor Gezondheid

Een 'Markt voor Gezondheid' waar we leden en leden-professionals, oftewel 'vraag en aanbod' op het gebied van gezondheid, bijeen brengen. Waar jij jouw oplossing kunt vinden in jouw zoektocht weer gezond te worden en te blijven.

Gelijkwaardigheid en zelf aan het stuur van jouw gezondheid blijven staan:

Wij geloven dat behandelen vanuit gelijkwaardigheid bijdraagt aan gezondheid. Bij gezondheidsklachten zoek je daarom de behandeling en behandelaar die bij jouw gezondheidsvraag past. Daarvoor bouwen wij aan de Markt voor Gezondheid.Behandelaars die lid zijn stellen zich voor.

In de Markt voor Gezondheid vind je de profielpagina's van behandelaars die lid zijn van het GezondheidsCoöperatief, met info over de behandeling die ze bieden. Een markt waar je vrij kunt kiezen. En direct in contact kunt treden met een behandelaar en/of met een groep leden van het GezondheidsCoöperatief een vraag neerlegt om die tijdens een informatiedag of via een seminar via de computer te behandelen.

Wat betekent dit voor jou als arts / therapeut?

Je hebt als behandelaar de mogelijkheid om je zelf zichtbaar te maken voor andere leden. Je kunt direct in contact komen met een cliënt / patiënt. Indien er een groep leden is met een bepaalde gezondheidsvraag kun je je kennis inbrengen via bijvoorbeeld een webinar of gevraagd worden voor het geven van een lezing of workshop tijdens een Informatiedag die het GezondheidsCoöperatief dan rond die vraag organiseert.

Bij 15.000 leden is deze markt haalbaar.