Video's

Op de pagina vind je video's die in woorden uitdrukken wat wij met het GezondheidsCoöperatief Nederland 'verstaan' onder de kernwoorden GEZONDHEID, KEUZEVRIJHEID, TRANSPARANT, SOLIDARITEIT. Ook zijn er video's die aansluiten bij de VISIE en WAARDEN van dit initiatief. De uitleg van de GezondheidsVerzekering staat ook op ons YouTube kanaal.

TRANSPARANT, VISIE


NIEUWE DEMOCRATIE DAVID VAN REYBROECK


Een mooi geluid over hoe je de kloven kunt slechten. Om mensen weer uit te nodigen betrokken te zijn. Het kan want het gebeurt al.

GEZONDHEID, SOLIDARITEIT, VISIE, WAARDEN


LOOK BEYOND BORDERS


Het is zo simpel... De oplossing ligt zo dicht bij ons zelf... Dat is waar het bij het GezondheidsCoöperatief Nederland ook om gaat: uitnodigen, uitnodigen en uitnodigen.

GEZONDHEID, TRANSPARANT, SOLIDARITEIT, VISIE, WAARDEN


HET WONDER VAN MONDRAGON


De kracht van de coöperatieve gedachte.

WAARDEN


FOLLOWING YOUR BLISS


Dit is de in ieder geval de werkcultuur van het GezondheidsCoöperatief Nederland en de Gezondheidsverzekering. Onze ervaring is dat dit er voor zorgt dat we al zo ver zijn gekomen waar we nu staan.

GEZONDHEID, KEUZEVRIJHEID, WAARDEN


MY STROKE OF INSIGHT


Een heel mooi ervaringsverhaal. Tot welk inzicht een beroerte heeft geleid bij een wetenschapper. De kracht die van het delen van ervaringen waar wij binnen het GezondheidsCoöperatief Nederland  de leden vragen hetzelfde te doen.

GEZONDHEIDSCOÖPERATIEF NEDERLAND U.A.


Opgericht 6 januari 2012

Kamer van Koophandel nr. 23845082

ING rek. nr. NL25INGB0005212253

BTW nr. NL851118252B01

CONTACT


E-mail: info@gezondheidscooperatief.nl

Telefoon: 0592 820033 (ma. t/m do. 10.00u-13.30u)

© GezondheidsCoöperatief Nederland 2017

FLYER DOWNLOADEN