Een coöperatief kan alleen bestaan doordat mensen lid zijn of het worden om daarmee het initiatief concreet te steunen. Met de 50 euro entreegeld bouw je direct mee. Je kunt dan ook je talenten inbrengen die nodig zijn en praktisch meehelpen.


Een coöperatief heeft organen zoals:

– de Algemene Vergadering,

– een Bestuur,

– een Ledenraad en

– een Raad van Commissarissen.


In ieder orgaan heeft elk lid op grond van inzicht en kennis een eigen rol en takenpakket.


Hieronder staat een foto met daar op de mensen die bij het GezondheidsCoöperatief Nederland 'de handen uit de mouwen steken'. Heel waardevol!

BESTUUR

Paula van der Velde, voorzitter

Ineke Dane, secretaris

Robbert Geelen, penningmeester

Purusha van de Graaf, bestuurslid


Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@gezondheidscooperatief.nl.


RAAD VAN COMMISSARISSEN

Jeanne van der Straaten

John Schröer

WAARDEN-HERINNERING

GCN-bestuur & bestuur Gezondheid Fonds 


Als een ieder dát doet waar zijn ogen van stralen, ‘je bliss volgt’ zoals Joseph Campbell zegt (zie video), en de eigen bestemming volgt, dan ontstaat er een samenleving vol met dynamiek, dankbaarheid en verwondering.


Er zijn bijeenkomsten met de besturen van het GezondheidsCoöperatief Nederland en het Coöperatieve Gezondheid Fonds. Deze worden 'Waarden-herinnering' genoemd: weer te herinneren om vanuit vertrouwen te handelen. De Waarden-herinnering is er om een ieder die een rol heeft in de organisatie kennis te laten maken met de sfeer en cultuur waar vanuit gewerkt wordt. Te laten ervaren wat het is als je vanuit de Waardengedragen Normen handelt. Dit betekent bijvoorbeeld dat je mag zeggen als je iets niet kunt, om hulp vragen, fouten maken en wat je er van geleerd hebt delen met anderen. Dit zorgt voor een stromende lerende organisatie. 'Zelfstandig in Verbinding'

NIEUWSBRIEF / INFORMATIEBRIEF


Alle leden ontvangen een nieuwsbrief. Ben je lid en ontvang je deze niet? Laat het ons weten en stuur een e-mail.


Mensen die niet lid zijn en wel op de hoogte worden gehouden, ontvangen onze informatiebrief. Wil je ook op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een e-mail met als onderwerp 'informatiebrief' dan wordt je e-mailadres toegevoegd aan onze verzendlijst.

GEZONDHEIDSCOÖPERATIEF NEDERLAND U.A.


Opgericht 6 januari 2012

Kamer van Koophandel nr. 23845082

ING rek. nr. NL25INGB0005212253

BTW nr. NL851118252B01

© GezondheidsCoöperatief Nederland 2017

FLYER DOWNLOADEN