ONTSTAANSGESCHIEDENIS GEZONDHEIDSVERZEKERING


De val

Hoezo start je een initiatief met daarbij een nieuwe zorgverzekering? Vanwege een ervaring van één van de initiatiefnemers, Purusha van de Graaf: zij viel van de trap en had allerlei verwondingen waar ze anderhalf jaar voor nodig had om van te herstellen. Op haar eigen manier, door haar eigen keuzes. Al snel werd ze geconfronteerd met de financiële consequenties van die keuzes. Ondanks dat zij goed aanvullend verzekerd was, kreeg ze te maken met gedeeltelijke vergoedingen en (dag-)limieten. Daardoor was ze in één jaar, bovenop de premiekosten, 3.000 euro extra kwijt aan kosten... Terwijl ze het zorgsysteem enorme kosten bespaard had, omdat ze geen gebruik wilde maken van behandelingen vanuit het basispakket...

Eigen keuze

Voor Purusha en haar levenspartner, tweede initiatiefnemer, Robbert Geelen, is het in een vrij en 'welvarend' land als Nederland een vreemde situatie dat indien je niet beschikt over de financiële middelen, het maken van een eigen keuze heel moeilijk wordt gemaakt. Vooral waar het iemands eigen gezondheid betreft...

Menselijk belang

Doordat zij via een oud directielid van een ziekenfonds in aanraking kwamen met het Duitse Artabana, is 'het (verzekerings) balletje gaan rollen'.

Na, negen jaar, hadden Purusha en Robbert, vanuit hun ervaring én met de hulp van betrokken, deskundige mensen, een systeem binnen de huidige wet- en regelgeving ontworpen waar het menselijk belang en de keuzevrijheid voorop staan: de GezondheidsVerzekering. Maar toen... klik hier voor het vervolg :-)

CONTACT


E-mail: info@gezondheidscooperatief.nl

Telefoon: 0592 820033 (ma. t/m do. 10.00u-13.30u)

FLYER DOWNLOADEN

NIEUWSBRIEF / INFORMATIEBRIEF

Alle leden krijgen een nieuwsbrief. Ben je lid en ontvang je deze niet? Laat het ons weten met een e-mail (o.v.v. nieuwsbrief).


Mensen die geen lid zijn maar wel op de hoogte willen worden gehouden, krijgen een informatiebrief. Wil je ook op de hoogte worden gehouden? Stuur ons een e-mail met als onderwerp 'informatiebrief' en je wordt toegevoegd aan de verzendlijst.

GEZONDHEIDSCOÖPERATIEF NEDERLAND U.A.


Opgericht 6 januari 2012

Kamer van Koophandel nr. 23845082

ING rek. nr. NL25INGB0005212253

BTW nr. NL851118252B01

© GezondheidsCoöperatief Nederland 2017